Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

 

 1. Ingyenes próbaórát minden esetben biztosítok. A próbaóra igénybevétele semmiféle kötelezettséggel nem jár. A szóbeli szintmérés a próbaóra része.
 2. Amennyiben a próbaórát lemondod, vagy nem jelensz meg a megbeszélt időpontban, több lehetőséget nem tudok biztosítani Számodra.
 3. Ha a próbaórát követően megrendeled szolgáltatásaim egyikét, szerződéses jogviszony jön létre, így jelen ÁSZF vonatkozik Rád.
 4. Az órák online zajlanak. Az ehhez szükséges technikai feltételek: stabil internetkapcsolat, laptop headsettel és /vagy okostelefon. Az oktatáshoz a megfelelő minőség érdekében jelenleg a következő applikációkat használjuk: Skype, Google Hangouts, FaceTime, Zoom.
 5. A tanórákról minden esetben elektronikus számlát állítok ki, melyet e-mailben küldök el Részedre és ezen formában érvényes. Előre fizetéssel dolgozom, így felhívom a figyelmed arra, hogy fizetés elmaradása esetén a megbeszélt időpontod töröljük. Külföldi bankból történő utalás esetén minimálisan tíz órát tudsz fizetni előre és euro-s számlát állítunk ki. Kérjük, előre jelezd, ha nem magyarországi bankból utalnál.
 6. Óradíjad a tanfolyam kezdetétől számított 365 napig garantáljuk.
 7. Kérlek, órádra mindannyiunk érdekében pontosan érkezz, nincs lehetőségünk a késés pótlására. Amennyiben a késést legkésőbb az óra kezdési időpontjáig nem jelzed, Tanárod nem köteles rád várni. 15 percet meghaladó késés esetén az órád már nem lesz megtartva, de óradíjat számolunk fel. Ha az órát előbb szeretnéd befejezni, az eredetileg megbeszélt időtartam képezi a számlázás alapját. Tanárod az esetleges késését minden esetben időben jelzi és maradéktalanul pótolja.
 8. Az órádat előző nap 18,00-ig tudod szabadon lemondani, hétfői órákat pedig legkésőbb az órát megelőző szombat 18,00-ig. Amennyiben a lemondás ennél később történik, az órát kivétel nélkül megtartottnak tekintem, és óradíjat számolok fel.
 9. A házi feladatot e-mailben küldjük ki és e-mailen várjuk vissza.
 10. A nyelvtanulást bármikor tudod nálunk szüneteltetni. 30 napot meghaladó szüneteltetés esetén azonban az eredeti időpontot nem tudom garantálni. A befizetett óradíjad a szüneteltetés kezdetétől számítva 90 napig tudod felhasználni.
 11. Amennyiben a tanulást nem tudod, vagy nem kívánod folytatni, befizetett összeget semmilyen indokkal nem térítek vissza, de szabadon átruházhatod más személyre.

Jelen ÁSZF visszavonásig érvényes.